Välkommna till Ogoola diktspel workshop på Tokyo Transport!

14 April, lördag (preliminär)

OGOOLA POETRY GAME på Tokyo Tranport i Visby
Tokyo Transport har nu i sin butik detta klassiska japanska spel. Otroligt populärt i Japan. Det går ut på att snabbt känna igen rader ur utvalda wakas (korta dikter). Den som samlar på sig flest citat, vinner. Nu finns spelet på svenska för första gången med citat ur dikter skrivna av svenska poeter från åren 1598 – 1939. Jag kommer förhoppningsvis ha en liten workshop med spelet på Tokyo Transports speciell försäljning den 14 april, lördag!

Tokyo Transport är som en museum som säljar ovanlig vackra, fina och roliga saker från Japan. Tokyo Transport har saker som är även för Japanska människor överraskande intressant. Kom och titta! Jag gör en spelprovning workshop om Ogoola diktspel den 14 April hos de.

Adressen: Norra Kyrkogatan 3, 621 55 Visby
Websida: http://www.tokyotransport.se
Facebook: http://www.facebook.com/TokyoTransport

 

 

 

Det här inlägget postades i Events/Evenemang/イベント, Ogoola diary. Bokmärk permalänken.

Kommentera